facebook twitter  hippez     


Betaling en levertijd

BETALING

Bij Bodybasics4kidz.com kan je je bestelling betalen door middel van iDEAL (of Bancontact | Mister Cash voor BelgiŽ) Paypal en Maestro credit card. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag vooruit over te maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het artikel onder rembours te versturen. Hier zijn echter extra kosten aan verbonden.
 
iDEAL / Bancontact | Mister Cash
Betalen met iDEAL of Bancontact | Mister Cash (BelgiŽ) is een zeer gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet: snel, gemakkelijk en gratis afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Je ontvangt van ons een bericht als wij de betaling hebben ontvangen. Daarna verweken wij de bestelling.
 
Paypal
Via Paypal is het mogelijk om op een veilige en complete manier online te betalen. Middels je eigen Paypal account. Je kunt hierbij kiezen voor afschrijving van je bankrekenening dan wel via je credit card. Voor meer informatie: www.paypal.nl. Wij berekenen geen extra kosten. Je bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Hierover ontvang je een bericht.

Maestro
Eenvoudig betalen met je Maestro credit Card. Afhandeling gaat verder eenvoudig: zodra we de betaling hebben ontvangen (en daarover ontvang je bericht) maken we je bestelling klaar en verzenden we die zo snel mogelijk
 
Vooruitbetalen
Bij vooruit betalen maak je zelf het geld over naar het volgende bankrekeningnummer: IBAN: NL13ABNA0627037038 | BIC : ABNANL2A. Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van de bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het ordernummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 10 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 10 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 10 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd.
 
Rembours
Als je kiest om te betalen onder rembours, betaal je de bestelling bij aflevering aan de deur. De kosten hiervan bedragen Ä 18,90 (Ä 4,95  en Ä 13,95 extra kosten) en komen voor rekening van de klant. De betaling dient contant en gepast voldaan te worden aan de medewerker van PostNL. Als je betaald hebt en hebt getekend voor ontvangst, ontvang je de bestelling.
 
Veilig betalen
Bij de betaling wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding (zie het groene slotje linksboven in je menubalk). Dit geeft aan dat de via internet verstuurde gegevens beveiligd zijn. De verstuurde klantgegevens kunnen alleen door de ontvanger worden gezien.

LEVERTIJD

Wij hebben alle artikelen en maten zoals ze zichtbaar zijn in onze webshop op voorraad en daarom kunnen wij snel leveren.

Je bestelling wordt binnen 1 ŗ 2 werkdagen geleverd (BelgiŽ 2 ŗ 3 werkdagen)

Bestel je voor 12.00 uur, dan heb je de bestelling meestal de volgende dag in huis. Bestellingen geplaatst op vrijdag worden zaterdag afgeleverd. Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag worden in principe op dinsdag geleverd.

Let op: heb je tijdens het afrekenen gekozen voor de betaalmethode "Voorutibetaling" dan verzenden wij pas na ontvangst van de betaling per bank en kan de levertijd soms oplopen tot 5 werkdagen.