facebook twitter  hippez     


Bjorn Borg
BJORN BORG ondergoed voor kinderen, wie kent het niet. De collectie kinderondergoed van dit mooie merk bevat voornamelijk boxershorts en hipsters voor jongens en meisjes.

De BJORN BORG boxershorts voor jongens hebben steenvast een brede tailleband met daarin de merknaam. De prints op de onderbroeken voor jongens die wij in ons kinderondergoed programma hebben zijn meestal grafisch (met sterke lijnen en duidelijke kleurvlakken). De pijplengte van de jongens boxers is medium, dus niet extreem lang.

Voor de meisjes hebben we van BJORN BORG mini boxertjes of ook wel hipsters. Heerlijke onderbroeken met een minimaal pijpje die echt super mooi aansluiten. Ook de onderboeken voor meisjes zijn voor zien van kleurrijke prints. Vaak zien we hierbij wel wat meer figuratieve dingen zoals bloemen, bladeren en dieren.

Het kinderondergoed van BJORN BORG is van een zeer goed kwaliteit. Ook na veel dragen en wassen blijven de boxershorts en mini boxers van dit merk hun mooie pasvorm behouden.

Omdat BJORN BORG geen basics hemdjes en t-shirts voor kinderen maakt, combineren wij de BJORN BORG boxers vaak met een hemd of t-shirt van VINGINO, een van onze ander merken ondergoed voor kinderen.

BJORN BORG onderbroekjes worden gemaakt van een mix van 95% katoen met een toevoeging van 5% elastan. Hierdoor zitten ze heerlijk en blijft de pasvorm in stand. Ons advies is om de broekjes te wassen op 30 graden (mag warmer als ze heel erg vuil blijken te zijn) en ze bij voorkeur niet in de droger te stoppen omdat de kleuren dan sneller verbleken.

Laatste nieuws: per 1 juli 2017 gaat BJORN BORG hhar prijzen......verlagen. Voor een 2-pack boxers of hipsters betaal je dan standaard 19,95 en een een single 12,95