facebook twitter  hippez     


CLAESEN'S

Claesen's: ondergoed - nachtkleding - zwemkleding voor hippe kids

Hier vind je de seasonal collecties van Claesen's: in de winter de super warme en mooie pyjama's en kinderondergoed in winter kleuren en in de zomer natuurlijk de grote collectie badmode en het ondergoed voor kinderen in vrolijke kleuren

Als sinds 1993 timmert Claesen's hard aan de weg en is ondertussen naast wereldberoemd in eigen land ook in steeds meer landen buiten Nederland te verkrijgen. De fijne pasvorm en de mooie kwaliteit van de Claesen's producten maken dat het merk heel erg populair is bij klein en groot.

De kleuren voor het winterseizoen 2015/2016 zijn weer opvallend anders. Voor de jongens heeft Claesen's gebruik gemaakt van lichte basis tinten met daarop mooie grafische prints in donkere kleuren. Voor de meisjes is er gewerkt met verschillende rose varianten (in zowel pyjama's als in ondergoed) en bruin tinten. Wij zijn nog al weg van de taupe kleur in de Claesen's "Robin" serie.

Voor zowel jongens als meisjes hebben we dit jaar meerdere varianten van de populaire one-piece pyjama's (ook wel onesies of jumpsuits genoemd) uit gekozen.

Claesen's is verkrijgbaar in de maten 92/98 tot en met 164-170

CLAESEN'S

Facebook Twitter Linked IN Google Reader Pinterest