facebook twitter  hippez     


Kinderpyjama

Op zoek naar leuke kinderpyjama's

We hebben er best wel even over gedaan om ons mooie assortiment pyjama's voor kinderen op te bouwen. Het bleek niet echt gemakkelijk te zijn om leuke pyjama's te vinden, zeker niet voor de jongens.

Natuurlijk hebben we de kinderpyjama's van Claesen's. Dit fijne merk heeft al flink wat jaren elk seizoen een grote collectie nachtkleding voor kinderen. Voor de zomer hebben ze voor de meisjes schattige dresses met spaghettibandjes, nachtjaponnetjes met korte mouwen en twee-delige meisjespyjama's met capri broek. Voor de jongens zijn er dan losse pyjama broeken, shortama's en jongenspyjama's die bestaan uit een lange broek en een t-shirt met korte mouw. In de winter zijn de mouwen en ook de broekspijpen van de kinderpyjama's langer en hebben we voor de meisjes ook hippe onesies van Claesen's. Natuurlijk allemaal in de bekende mooie kwaliteit die we van Claesen's kennen.

Gelukkig bleek Zoizo ook haar assortiment uit te breiden met echt super toffe nachtmode voor meisjes en jongens. Gabrielle, de ontwerpster van de Zoizo collectie heeft een opvallende en heel eigen stijl, die ons meteen aansprak. De pyjama's en nachtjaponnen voor meisjes zijn allemaal afgewerkt met subtiele schulprandjes, een klein kantje in de nek en hier en daar een strikje.
Toen in de tweede collectie nachtmode van Zoizo de grappige chest prints verschenen bleek dat echt een schot in de roos. Meisjes zijn helemaal weg van de hondjes, paarden en poesjes die in verschillende varianten op de meisjespyjama's verschenen. Voor de jongens is de uitvoering van de nachtkleding natuurlijk wat stoerder en de kleuren een beetje bedekter (zeker in de winter). Door het gebruik van een echt super kwaliteit katoenen jersey zijn de pyjama's van Zoizo echt enorm populair (ook bij onze klanten in België)

Met Claesen's en Zoizo hebben we een mooie basis met nachtkleding voor kinderen van 4 tot en met 10 a 12 jaar, en we zijn dus ook op zoek gegaan naar pyjama's voor de kinderen tot 14 jaar. Zeker voor de jongens was er toch veel vraag naar nog wat stoerdere pyjama's. En blijken nou zowel Muchachomalo an Björn Borg echt super stoere pyjamabroeken voor jongens te hebben tot en met maat 176!? De broeken zijn er in jersey, maar ook in flanel en laten zich prima combineren met een v-hals t-shirt met lange of korte mouw die we van verschillende merken voeren. De losse pyjamabroek voor jongens zijn echt heel erg populair. Muchachomalo en Björn Borg pyjamabroeken hebben we alleen in het najaar.

Ook toegevoegd: de kinderpyjama's van Little Label. De jongenspyjama's en meisjespyjama's van die leuke merk zijn klassiek en de stijl is van alle tijden. Katoen en flanel worden gecombineerd tot mooie sets van broek met shirt