facebook twitter  hippez     


Merken

 

BIRDIE ROCK

Eindelijk! We waren er al naar op zoek, maar konden het lang niet vinden: ondergoed voor meisjes die net wel/net niet aan de pubertijd zijn begonnen. Bijna alle vrouwen en moeders weten (nog) wel dat de pubertijd voor een meisje een zeer onzekere tijd is. Een meisjes lichaam ondergaat grote veranderingen, en dat is niet altijd fijn. Borsten beginnen te groeien, en tijdens dit proces zijn ze pijnlijk, en schijnen tepels zo nu en dan een volledig eigen leven leiden. Meisjes weten in deze periode eigenlijk geen raad met deze veranderingen. Niet echt meer meisje, maar ook nog zeker niet jonge vrouw. Menig moeder probeert het onderwerp "BH" ter sprake te brengen, maar daar hebben de meiden meestal helemaal geen zin in. "Maham! Doe niet zo gek!" Aan de andere kant hebben ze wel degelijk behoefte om zich wat meer te bedekken en toch iets te dragen waardoor ze bv tijdens het omkleden bij de gym niet bang hoeven te zijn dat er "te veel" te zien is.
Birdie Rock is ontwikkeld door een moeder van meisjes, en dus iemand die zeer op de hoogte is van wat er eigenlijk nodig is op kinderondergoed gebied voor die grote groep meisjes. Ze heeft een ruime collectie meiden ondergoed ontworpen met daarin naast boxertjes en hipsters super topjes en hemdjes met verwijderbare cups. De cups zorgen voor gladde contouren en de brede elastieken banden rondom de borst zorgen er voor dat de topjes en hemdjes op hun plaats blijven zitten, ondersteuren en verhullen. Wij zijn om!

BJÍRN BORG

Wie kent het eigenlijk niet, het mooie Bjorn Borg kinderondergoed. Al jaren een begrip in de Nederlandse markt. De Bjorn Borg boxers zijn geliefd bij jong en oud.  Opvallend zijn de mooie prints in prachtige kleuren. De boxershorts van Bjorn Borg zijn gemaakt van een heerlijk zachte katoen met een toevoeging van 5% elastan, zodat de kinder boxers die wij van dit merk verkopen altijd lekker zitten. De hele range kinderondergoed van Bjorn Borg bevat naast de bekende boxers ook hemdjes, t shirts, sweatpants, sweaters en in het najaar natuurlijk de bekende Bjorn Borg kinder pyjama. Wij hebben online een fijne collectie Bjorn Borg ondergoed voor meisjes en jongens. Je kan kiezen tussen 2-packs boxershorts of een enkele boxer. We nemen voor onze kinder collectie alleen de Bjorn Borg boxershorts op met de vrolijke en sterke grafische prints.

 

 

BORA BORA

Sedert voorjaar 2014 in ons assortiment: de mooie lijn badkleding voor meisjes en jongens van het spaanse merk Bora Bora. Opvallend aan dit merk zijn de mooie prints en kleuren die gebruikt worden voor de bikini's en zwembroeken. De zwemkleding voor kinderen van Bora Bora is een beetje klassiek en daardoor eigenlijk tijdloos. De gebruikte kleuren bij deze serie kinder zwemkleding helder, maar niet schreuwerig. Wij zijn heel erg blij met de kwaliteit, deze is namelijk gewoon heel erg goed. Een blijvertje dit merk!

CHARLIE CHOE

CHICAMALA

CLAESEN'S

CLAESEN'S EVERGREENS

DROMELOT

HATLEY

HOLLY'S

JUST BEACH

MEES

MIJN

MINIZZZ

MUCHACHOMALO

MUY MALO

PARTY AT SEVEN

PAUL FRANK

PEPE JEANS

THOSE BABY BASICS

TRITON + THETIS

TUUF'S WORLD

WOODY

ZEE & ZO

ZOIZO