facebook twitter  hippez     


Muchachomalo
MUCHACHOMALO* = Start your day the Happy Way

Want zeg nou zelf, als je die prachtige prints op de boxers van Muchachomalo voor jongens ziet, dan word je toch vanzelf vrolijk. Het kinderondergoed van Muchachomalo kenmerkt zicht door een perfecte pasvorm. De boxers hebben medium length pijpjes die goed aan het bovenbeen aansluiten zonder strak te zitten. De brede tailleband van de boxershort voorkomt afzakken en laat geen striemen achter in de huid. Muchachomalo gebruikt een super zacht katoen/elastan mix waardoor de onderbroeken niet irriteren op de huid.

De kinderondergoed collecties van Muchachomalo zijn elk jaar vormgegeven rond een thema dat je terug kunt zien in de prints op de boxers. Qua tops zijn alle broekjes goed te combineren met een effen hemdje of t-shirt. Wij hebben die van verschillende merken ruim op voorraad.

Dit jaar (2016) is het thema LIFE met als pay-off : "Live it, Love it"

Wat een mooie uitgangspunt! De print op de  boxershorts voor jongens van de eerste levering 2016 zijn:
RECORDS vertelt het verhaal van te behalen records, of dat nu sportieve (wereld) records zijn of het eten van zoveel mogelijk hotdogs in een uur, het gaat over records waarmee je "in de boeken wordt bijgeschreven" Life achievements, echt van die grote mijlpalen die je behaalt in je leven vallen natuurlijk ook onder records. Eingelijk gaat het over elke prestatie in je leven. De prints op de boxers die dit thema verbeelden zijn kleurrijk en fantasievol en je ziet elke keer weer wat nieuws.

CIRCLE gaat over de "circle of life" het feit dat we geboren worden en sterven en dat dat voor elk levend wezen op gaat. Generatie na generatie, het gaat maar door. Eigenlijk is de kern van het verhaal dat je zo veel mogelijk uit elke dag moet halen, want "life is short" De set boxers die wij hebben gekozen voor de jongens bestaat uit een effen blauw broekje en een broekje met een print waarop de cyclus van ei tot kip tot ei enz. staat afgebeeld.

Elements zijn de bouwstenen van ons leven, of we het nu hebben over aarde, lucht, water en vuur, of over de voedingstoffen die we nodig hebben om te kunnen leven: ze zijn allemaal elementair, dus van wezenlijk belang voor ons. De roze/rode boxer laat alemaal dierfiguren zien die aan een element zijn gekoppeld, zoals het nijlpaard aan water, het stokstaartje aan de aarde en de phoenix aan het vuur. In de print op de blauwe boxer zijn allemaal soorten voedsel uit de schijf van 5 verstopt.

Run gaat over het lopen van een marathon. Een marathon lopen is iets wat veel training en concentratie vergt. Je loopt samen met veel anderen en dat zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. De inspanning geeft het gevoel dat je werkelijk leeft. Lopen om het lopne, dus niet ergens naar toe en niet ergen voor weg, lopen als meditatie.

Seasons beschrijft de seizoenen, ons weer kent seizoenen, maar ons leven ook: van baby, naar peuter, kleuter, kind, adolesent, volwassene, oudere en bejaarde: ook allemaal seizoenen. Het voorjaar en zomer zijn de vrolijkste seizoenen en de prints op deze  boxershorts zijn dan ook vrolijk van kleur. Je ziet de zon als het ware schijnen.

Dive beschrijft het leven in de zee, en wat je kan zien als je in het water duikt. Wat leeft er allemaal in de zee, geen mens weet het precies, want er valt nog veel te ontdekken. We moeten zuinig zijn op de zee, want we zijn haar snel aan het verpesten. De prints op de boxers tonen zeedieren, duikers, wrakken en planten en zijn echt beeldschoon qua kleur.