facebook twitter  hippez     


Woody
WOODY : heerlijk merk ondergoefd voor kids uit Belgie

We hebben al een tijdje het kindertondergoed voor meisjes van WOODY in ons programma, en dan voornamelijk de fijne BH-tje voor meisjes met een AA/A cup. Deze bh-tjes zijn echt super zacht en hebben geen beugeltjes. Ideaal dus voor een "beginnende boezem". 

De meisjes BH-tjes van WOODY hebben een padding die indien gewenst eruit gehaald kan worden. Natuurlijk zijn alle bandjes (zowel de schouder bandjes als het bandje om de borstkas) kunnen versteld worden.

Natuurlijk kan je WOODY topje prima combineren met de bijpassende WOODY boxertjes, maar met ander witte of gekleurde broekjes uit ons assortiment kan je natuurlijk ook een super leuke combinatie maken.  Kijk voordat je besteld in de maattabel voor de juiste maat.

Alle WOODY ondergoed wordt gemaakt van een jersey katoen mix met elastan in de verhouding 95% katoen en 3% elastan. De pasvorm blijft daardoor perfect en het draagcomfort is hoog. Was gewoon op 30 graden en wil je het ondergoed zo lang mogelijk mooi houden: stop het ondergoed liever niet in de droger (droogkast)