facebook twitter  hippez     


ZozioZOIZO is een Nederlands merk en is opgericht door twee vrouwen die vonden dat het tijd was voor wat nieuws op het gebied van kinderondergoed. Natuurlijk, er was te kust en te keur ondergoed voor kinderen te krijgen, in alle kleuren van de regenboog, met frutsels en strikjes, stoere tailleband noem maar op. Maar het echt mooie betaalbare basis ondergoed voor jongens en meisjes was zeer moeilijk te vinden. Nicole en Gabrielle hebben er voor gezorgd dat dat probleem werdt opgelost.

Het ondergoed voor kinderen van ZOIZO heeft weinig tot geen decoratie, en daarom zijn  hemdjes ideaal om onder je kleding te dragen. Geen hobbels en bobbels door dubbel gevouwen strikjes of te dikke bandjes, maar gladde stof en spaghettibandjes die niet opvallen.

De kwaliteit van het ZOIZO ondergoed voor kids is echt super. De gebruikte mix van katoen en elastan blijft mooi, ook na heel veel wassen en dat is natuurlijk erg fijn.

Naast het basic ondergoed (voor de meisjes in rose en wit, en voor de jongens in grijs melee en wit) brengt ZOIZO ook elk seizoen een wat meer fancy collectie ondergoed uit op basis van een op=op principe.