facebook twitter  hippez     


ZO¤ZO

 

Zo´zo: Een stoer en eigenwijs kinderondergoed merk van Nederlandse bodem.

 
Zo´zo is een relatief jong Nederlands merk met ondergoed en pyjama's voor kinderen. De collectie kinderondergoed voor jongens en meisjes is eigenwijs en stoer en heeft verrassende details. Zo zijn er prints aan de binnenzijde van de kruisjes van de onderbroekjes en aan de binnenzijde van de ruggen van de hemdjes en t-shirts. Het Zoizo ondergoed  zit fijn en is trendy waardoor het de kinderen aanspreekt en die zullen ze dan ook met veel plezier dragen. De afwerking is zeer verzorgd: zo ontbreken irriterende labels aan de binnenzijde van de hemdjes en broekjes. De meisjes hemdjes en de jongens hemdjes en t-shirts zijn extra lang dus blote kinder-ruggen zijn verleden tijd.
 
Alle artikelen zijn gemaakt van een mooie kwaliteit elastische katoen met een aansluitende pasvorm zodat ze altijd comfortabel zitten. Zo´zo legt de nadruk op duurzaamheid en de producten zijn dan ook gemakkelijk te wassen. Zoizo is echt een van onze topmerken.

Naast het fijne basis ondergoed brengt Zoizo ook twee keer per jaar een mooie en kleurrijke seizoenscollectie pyjama's voor kinderen die wij ook met veel plezier voeren. Gemaakt van een heerlijke kwaliteit zachte katoen gaan deze kinderpyjama's echt heel erg lang mee. Dit najaar zijn de kleuren navy, rose en mint en we hebben zowel pyjama's als nachtjaponnen op voorraad.
 
Het Zo´zo jongens- en meisjes ondergoed is verkrijgbaar in de maten 92/98 tot en met 152/164
De pyjama's van Zoizo hebben wij in de maten 110-116 tot en met 158/164
 

ZO¤ZO

Facebook Twitter Linked IN Google Reader Pinterest