facebook twitter  hippez     


Zwemkleding kind


Oh wat zijn we toch dol op de zwemkleding en beachwear voor kinderen. Elk jaar worden we weer helemaal vrolijk als de nieuwe collecites badmode binnen komen. 

Mooie, maar vooral goede zwemkleding is in de zomer een must voor je kind. Wij hebben van verschillende merken UV werende zwemkelding voor kinderen.

UV zwemkleding saai? Welnee! Alle zwemkleding die we voeren is vroijk, modisch en helemaal hip!

Voor jongens hebben we zwemtrunks (je weet wel, die aansluitend zitende broekjes) zwemshorts en surfshorts (die zijn weer een beetje langer) Allemaal voorzien van een voering of binnenbroekje.

Het blijft moeilijk om voor jongens leuke zwemkleding te kopen. Aan de ene kant maakt het ze niet uit wat ze dragen, aan de ander kant zijn er zoveel dingen die ze juist niet willen. Een jongens zwembroek moet natuurlijk stoer zijn, maar voornamelijk lekker zitten, en daar letten we dan ook op wanneer we de jongens zwemkleding gaan inkopen.

Voor de stoerdere en grotere jongens hebben we Protest, Bjorn Borg en Vingino en voor de kleinere jongens zijn Claesen's en Molo weer heel erg leuk.

Voor de meisjes is de keuze ongeveer 4 (!!!) x zo groot als voor de jongens. Het aanbod bij onze leveranciers is ook gewoon veel en veel groter voor de dames. 

We hebben naast badpakken heel veel bikini's met verschillende soorten topjes : haltertopjes, triangel topjes, bandeau topjes ...... de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook in de pasvorm en hoogte van de broekjes zit heel veel variatie. 

Ook bij de meiden is Protest veruit het populairste merk, daarnaast zijn de bkini's van Vingino en Claesen's erg in trek en vergeet natuurlijk Molo niet.

Naast de "gewone" badmode hebben we ook de UV-werende zwempakken en t-shirts van het Deense Petit Crabe. ideaal voor de kleintjes. Scheelt een heleboel smeren, en dat is natuurlijk ook mooi megenomen.

Let er bij de badmode op dat zand, zee, zou, chloor, glijbaan en spelen er voor kunnen zorgen dat de kleuren vervagen. Niet een heel erg grote ramp, maar het is wel iets wat bijna niet te voorkomen is en vaarvoor we dus ook geen garantie af kunnen geven.

Was in ieder geval al de kinderzwemkleding op de hand en spoel na het zwemmen de bikini's, zwembroeken en badpakjes altijd even na met zoet water. Zo heb je er het langste plezier van.

Overigens: als eens geacht aan een zonnehoedje en een zonnebril? Het is namelijk ook heel belangrijk om gezicht en ogen goed te beschermen tegen de schadelijke UV straling van de zon. Doll is onze leveracnies van goede en betaalbare zonnehoedjes voor kinderen.