facebook twitter  hippez     


MUCHACHOMALO
 
 

MUCHACHOMALO*: START YOUR DAY THE HAPPY WAY!

 
MUCHACHOMALO is een Nederlands onder- en badmode merk dat in enkele jaren is uitgegroeid tot een van de absolute must-haves onder jongeren.
Dit jaar vertellen de ontwerpers van MUCHACHOMALO verhalen. Verhalen van en over mensen en dingen en de naam van het thema van alle prints van 2015 is dan ook Stories
 
Ook kinderondergoed mag echt wel een verhaal vertellen, dat vinden onze jonge fans echt helemaal te gek! Wat denk je van het verhaal van The Lone Wolf; de geschiedenis van een Sioux indiaan die nog steeds tot de verbeelding spreekt. Of om het over iets heel anders te hebben: het verhaal van Hans en Grietje, twee verdwaalde kinderen in een bos die een boze heks tegen komen.
Verhalen vertellen we allemaal, ze maken ons tot wat we zijn en we leren er van en ze zijn dan ook een belangrijk onderdeel van ons leven.

Wat jouw verhaal ook is, in de nieuwe MUCHACHOMALO Stories collectie 2015 zul je genoeg verhalen kunnen vinden in de prints op de mooie boxershorts die je aan zullen spreken.

Het gebruik van felle kleuren in de MUCHACHOMALO kinderondergoed collectie spreekt alle kids enorm aan. De boxershorts en t-shirts voor jongens zijn allemaal gemaakt van een echt super kwaliteit elastisch katoen en blijven was na was mooi.
 
De MUCHACHOMALO Kids collectie ondergoed voor jongens is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 176.

WEAR HAPPINESS, WEAR MUCHACHOMALOMUCHACHOMALO

Facebook Twitter Linked IN Google Reader Pinterest