facebook twitter  hippez     


Over Bodybasics4kidz

Welkom bij Bodybasics4kidz!

De site om mooie, leuke, hippe en ook klassieke ondergoedjes, pyjama’s en badmode te vinden in de maten 86 t/m 176.

Bodybasics4kidz is opgericht door een werkende moeder met als uitgangspunt om het voor andere werkende moeders gemakkelijk te maken om online die echte basis kleding stukken voor de kinderen te kopen.

Het is onze ambitie om deze webshop een heel fijne winkel te laten zijn waar je als moeder (en natuurlijk ook als vader) kan kiezen uit een ruim aanbod van ondergoed, pyjama’s en badmode voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Heel bewust hebben we ons beperkt tot maar drie productgroepen. Blijft het voor iedereen overzichtelijk.

De producten die we voor je hebben uitgekozen zijn allemaal van een mooie kwaliteit. De merken zijn voor een groot gedeelte nieuw en van Nederlandse bodem. Natuurlijk voeren we ook buitenlandse merken wanneer we denken dat die ook bij je in de smaak zullen vallen.

Bij de keuze van producten is kwaliteit het primaire uitgangspunt, maar daarnaast zijn ook ontwerp, originaliteit en soms ook zoiets ouderwets als degelijkheid belangrijke punten. Een goed prijsniveau is daarbij natuurlijk een gegeven.

Ons huidige assortiment is nog maar het begin: we zijn bezig met het uitbreiden van het aantal merken en producten om de keuze zo ruim mogelijk te laten zijn.

Dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

We hopen je nog vaak terug te mogen zien bij Bodybasics4kidz.com!
 


Jet Smit